Trustpilot
Autogordel voor honden – Kleineblaffers
Erhalten Sie 20% Rabatt! arrow_drop_up

Artikel wurde hinzugefügt

Direkt zum Inhalt

Volg ons!

⚡️Gratis Levering v.a 50 euro⚡️

⚡️14 Dagen Bedenktermijn⚡️

⚡️Deskundig Advies⚡️

Neem contact op!

Een autogordel voor honden

 

Speciaal voor kleine honden

Uitgebreid assortiment

Met 100% tevredenheidsgarantie

Ben je op zoek naar een autogordel voor kleine honden? Dan kun je het beste terecht bij Kleineblaffers! Om veilig te reizen met je hond, is een speciale autogordel ideaal. Bovendien is een gordel voor een hond verplicht, tenzij je hond achter een rek in de kofferbak zit. Onze autogordel weerhoudt je hond ervan om jou als bestuurder af te leiden door los te lopen in de auto. Wanneer je ervoor kiest om bij ons een hondenautogordel te kopen, krijg je je bestelling binnen tien dagen geleverd bij je thuis!

Bekijk ons assortiment

Hond eet uit een voerbakVoer en drinkbakken

Twee honden liggen samen te slapen in een hondenbedSlaap & comfort

Drie honden zittend met een halsband omHalsbanden


Een autogordel voor honden kopen bij de specialist

Een autogordel voor honden is niets meer dan een autogordel die je vastmaakt aan het tuigje van jouw hond. Deze gordel klik je daarna vast in de gordelhouder van je auto. Op deze manier zit je hond veilig vast tijdens het reizen met de auto. Anders dan de hondenautostoel neemt de hondenautogordel weinig ruimte in beslag en kun je hem gemakkelijk wisselen tussen verschillende auto’s. Zorg er bij het gebruiken van een hondenautogordel voor dat je de gordel goed afstelt. Wanneer je hond namelijk veel ruimte heeft in zijn gordel, kan het zijn dat hij door de auto heen vliegt als je onverwachts moet remmen. We hebben bovendien meerdere kleuren gordels in ons assortiment waaruit je kunt kiezen.

Bestel jouw autogordel nu bij ons

Wij hebben verschillende hulpmiddelen in ons assortiment die je kunt bestellen als je op reis gaat met je hond. Naast de autogordel voor honden hebben we namelijk ook een hondenautostoel. Bovendien kun je bij ons ook hondenmanden kopen voor in huis. Vraag je je af welk hulpmiddel voor onderweg geschikt is voor jouw hond? Mail ons dan nu op info@kleineblaffers.nl en wij helpen je graag bij het bestellen van een passend hulpmiddel!