Trustpilot
Geperst hondenvoer – Kleineblaffers
Erhalten Sie 20% Rabatt! arrow_drop_up

Artikel wurde hinzugefügt

Direkt zum Inhalt

Volg ons!

⚡️Gratis Levering v.a 50 euro⚡️

⚡️14 Dagen Bedenktermijn⚡️

⚡️Deskundig Advies⚡️

Neem contact op!

Geperst hondenvoer

 

Speciaal voor kleine honden

Uitgebreid assortiment

Met 100% tevredenheidsgarantie

Ben je op zoek naar een webshop waar je de keuze hebt tussen verschillende soorten geperst hondenvoer? Je kunt dan het best terecht bij dé online speciaalzaak voor kleine honden: Kleineblaffers! Wij hebben een ruim assortiment aan geperst hondenvoer. Dit type voer is lichter te verteren dan ander droogvoer, omdat geperste hondenbrokken in water en in de maag uit elkaar vallen. Honden die snel maagpijn hebben of last hebben van hun ontlasting ondervinden dus voordeel aan dit hondenvoer. Ook voor honden die na het eten direct actief moeten zijn, is geperste voeding een goed idee.

Bekijk ons assortiment

Hond eet uit een voerbakVoer en drinkbakken

Twee honden liggen samen te slapen in een hondenbedSlaap & comfort

Drie honden zittend met een halsband omHalsbanden


Online geperst hondenvoer kopen

Geperst hondenvoer is een van de verschillende typen droogvoer die wij in onze webshop verkopen. Het voordeel van geperst hondenvoer ten opzichte van ander droogvoer is dat je geperst voer kunt mengen met natvoer. Vraag bij Kleineblaffers altijd om hulp als je twijfelt welk type hondenvoer bij jouw hond past. Jou helpen is onze missie! Je koopt bij ons ook drink- of voerbakken om ons voer in op te dienen.

Bestel nu met gratis verzending

Online geperst hondenvoer bestellen doe je eenvoudig bij onze webshop voor de kleine hond! Wanneer je een bestelling plaatst bij onze hondenshop, gaan wij er zo snel mogelijk mee aan de slag. We zorgen ervoor dat je bestelling tussen de een en tien dagen bij je thuis is en alles wordt gratis geleverd wanneer je voor € 50,- of meer bestelt. Wil je meer weten over ons bestelproces? Mail dan naar info@kleineblaffers.nl.