Trustpilot
Graanvrij hondenvoer – Kleineblaffers
Erhalten Sie 20% Rabatt! arrow_drop_up

Artikel wurde hinzugefügt

Direkt zum Inhalt

Volg ons!

⚡️Gratis Levering v.a 50 euro⚡️

⚡️14 Dagen Bedenktermijn⚡️

⚡️Deskundig Advies⚡️

Neem contact op!

Graanvrij hondenvoer

 

Speciaal voor kleine honden

Uitgebreid assortiment

Met 100% tevredenheidsgarantie

Heeft jouw hond behoefte aan graanvrij hondenvoer? Bestel het dan bij dé webshop voor de kleine hond: Kleineblaffers. Wij hebben verschillende soorten graanvrij hondenvoer in ons assortiment, zodat er altijd wel iets tussen zit wat geschikt is voor jouw kleine hond! Van nature zijn honden vleeseters. Dit is de reden dat graan voor hen slechter verteerbaar is. Bovendien kunnen honden net als mensen een allergie of intolerantie hebben voor graan of gluten, met huidproblemen, darmproblemen of braken als mogelijke symptomen. Voor deze honden is er hondenvoer graan!

Bekijk ons assortiment

Hond eet uit een voerbakVoer en drinkbakken

Twee honden liggen samen te slapen in een hondenbedSlaap & comfort

Drie honden zittend met een halsband omHalsbanden

Graanvrij hondenvoer speciaal voor jouw trouwe viervoeter

In ons assortiment graanvrij hondenvoer hebben wij meerdere smaken voer. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Lam en rijst
  • Kip en rijst
  • Zalm en aardappelen

In dit voer zitten eiwitten uit hoogwaardige dierlijke eiwitbronnen, koolhydraten, gezonde vetten en vitaminen en mineralen. Het graanvrij voer smaakt natuurlijk het lekkerst uit jouw hond zijn eigen hondenvoerbak. Wij hebben verschillende eet- en drinkbakken in ons assortiment, waaronder een hondenvoerbak met de eigen naam van jouw kleine trouwe viervoeter!

Bestel nu ons hondenvoer online

Wanneer je bij onze online hondenshop je graanvrij hondenvoer bestelt, gaan wij zo snel mogelijk met je bestelling aan de slag. Onze prijzen zijn laag omdat we rechtstreeks vanuit het magazijn van onze leverancier leveren. Onze bezorging is bovendien gratis bij besteding vanaf € 50,-. Heb je een vraag over een product of je bestelling? Mail ons dan via info@kleineblaffers.nl.