Trustpilot
Hondenwaterfles – Kleineblaffers
Erhalten Sie 20% Rabatt! arrow_drop_up

Artikel wurde hinzugefügt

Direkt zum Inhalt

Volg ons!

⚡️Gratis Levering v.a 50 euro⚡️

⚡️14 Dagen Bedenktermijn⚡️

⚡️Deskundig Advies⚡️

Neem contact op!

Hondenwaterfles

 

Speciaal voor kleine honden

Uitgebreid assortiment

Met 100% tevredenheidsgarantie

Reis je graag met je hond en heb je nog een hondenwaterfles nodig? Bij Kleineblaffers slaag je gegarandeerd! Deze webshop heeft namelijk het beste voor met jou en je kleine hond! Wij hebben voor jouw kleine hond een waterfles die je eenvoudig meeneemt wanneer jullie op pad gaan. Het is namelijk belangrijk dat je trouwe viervoeter goed blijft drinken tijdens een wandeling, fietstocht of autorit. Deze hondenwaterfles is daarom perfect!

Bekijk ons assortiment

Hond eet uit een voerbakVoer en drinkbakken

Twee honden liggen samen te slapen in een hondenbedSlaap & comfort

Drie honden zittend met een halsband omHalsbanden


Hondenwaterfles kopen bij dé online speciaalzaak voor de kleine hond

Onze hondenwaterfles is eigenlijk een drinkbak en een waterfles tegelijk. De dop van de fles is door de brede opening namelijk gelijk de drinkbak voor je hond. De waterfles is bovendien helemaal lekvrij door de rubberen kwaliteitsring in de dop en een vergrendelknop. Er komt water in de drinkbak door op een knop op de dop te drukken. Het restwater kan bovendien weer teruggevoerd worden naar de fles en gefilterd worden door het vervangbare koolstoffilter. Wanneer het warm is, kan naast de hondenwaterfles ook een koelmat voor je hond handig zijn. Bovendien heb je naast een drinkbak natuurlijk ook een voerbak nodig. In onze webshop staat daarom een personaliseerbare hondenvoerbak.

Bestel jouw fles nu bij ons

Als je een bestelling doet bij onze webshop voor kleine honden, gaan wij er zo snel mogelijk mee aan de slag! Onze producten worden rechtstreeks vanuit het magazijn van onze leveranciers verstuurd, waardoor onze spullen voordelig gesprijst zijn. Ook is de levering gratis bij een bestelwaarde van € 50,- of meer. Bestel nu onze handige waterfles voor honden en eventuele andere benodigdheden. Heb je vragen over onze eet- en drinkbakken? Stuur dan een mail naar info@kleineblaffers.nl met jouw vraag.