Trustpilot
Over ons – Kleineblaffers
Erhalten Sie 20% Rabatt! arrow_drop_up

Artikel wurde hinzugefügt

Direkt zum Inhalt

Volg ons!

⚡️Gratis Levering v.a 50 euro⚡️

⚡️14 Dagen Bedenktermijn⚡️

⚡️Deskundig Advies⚡️

Neem contact op!

Over ons

“Een vriend geeft je een knuffel, een geliefde geeft je een kus, een hond geeft je zijn hart ❤️.

❤️ ONS VERHAAL

Kleine Blaffers is ontstaan door een bepaalde liefde ❤️ en een tekortkoming. Wij bij Kleine Blaffers vonden dat er een kleine honden webshop mistte in Nederland waar je de meest leuke producten kunt kopen die gerelateerd zijn aan "Best Man Friend" op aarde, je kleine blaffer. Dit allemaal met kwalitatief goede producten voor je kleine blaffer tegen een betaalbare prijs.

En zo ontstond Kleine Blaffer Shop, een webshop voor en kleine honden bezitters. Onze missie is om jou te voorzien van een zo schattig en comfortabel mogelijk assortiment met producten die je gewoon móét hebben voor je kleine vriend of vriendin. Samen willen we met jou heel Nederland veroveren met de liefde en magie van een trouwe kleine blaffer

❤️ ONZE VISIE

Je kleine blaffer is speciaal.

Onze slogan is dan ook: het allerbeste voor de kleine blaffer.

❤️ KLANTENSERVICE

Wij vinden het ook belangrijk dat jij als klant zo goed mogelijk geholpen wordt tijdens je tocht hier in de meest schattigste webshop van Nederland. Daarom is onze missie om een zo optimaal mogelijke klantenservice te bieden. Wees dus niet bang om je vraag te stellen, wij helpen je graag.  

Klik hier om contact op te nemen met ons