Trustpilot
Hondenautostoel kopen – Kleineblaffers
Krijg 10% korting! arrow_drop_up

Artikel is toegevoegd

Meteen naar de content

Volg ons!

⚡️Gratis Levering v.a 50 euro⚡️

⚡️14 Dagen Bedenktermijn⚡️

⚡️Deskundig Advies⚡️

Neem contact op!

Hondenautostoel kopen

 

Speciaal voor kleine honden

Uitgebreid assortiment

Met 100% tevredenheidsgarantie

Als je zoekt naar een webshop waar je een kwalitatief hoge en goedkope hondenautostoel kunt kopen, dan is Kleineblaffers dé winkel voor jou. Autoreizen met een hond wordt met een bijrijdersstoel voor je hond een stuk gemakkelijker. Met dit product reist jouw hond veilig mee omdat door de hondenautostoel je hond niet van de gewone autostoel valt bij het remmen. Ook blijft je auto beter schoon van haren en vuil van je hond wanneer je ervoor kiest een hondenautostoel te kopen. Onze hondenbijrijdersstoel is gemaakt voor kleine honden en geschikt voor iedere auto.

Bekijk ons assortiment

Hond eet uit een voerbakVoer en drinkbakken

Twee honden liggen samen te slapen in een hondenbedSlaap & comfort

Drie honden zittend met een halsband omHalsbanden


Hondenautostoel kopen bij dé webshop voor kleine honden

Heb jij een erg beweeglijke hond en ben je bang dat je kleine hond niet in blijft zitten in de stoel? Geen probleem! De hondenautostoel die je bij ons kunt kopen, maak je namelijk vast aan het tuigje van je hond. Zorg ervoor wanneer je een bijrijdersstoel voor je hond koopt, dat je goed kijkt naar de ruimte die je hond gebruikt als hij comfortabel zit. Als je een te kleine hondenautostoel koopt, kan jouw hond niet rustig en veilig zitten. Voor honden die niet goed kunnen zitten in onze bijrijdersstoel hebben wij een speciale autogordel in ons assortiment. Ook wanneer je liever met je hond met de fiets reist dan met de auto, kun je bij onze webshop terecht. We verkopen namelijk ook hondenfietsmanden.

Bestel online jouw hondenautostoel

Wij hebben goed betaalbare producten omdat we direct vanuit het magazijn van onze leveranciers leveren. Bovendien krijg je bij ons gratis verzending bij besteding vanaf € 50,-. Bestel nu dus snel een autostoel voor jouw kleine blaffer. Als je vragen hebt over het kopen van een hondenautostoel, mail ons dan op info@kleineblaffers.nl.