Trustpilot
Honden droogvoer – Kleineblaffers
Krijg 10% korting! arrow_drop_up

Artikel is toegevoegd

Meteen naar de content

Volg ons!

⚡️Gratis Levering v.a 50 euro⚡️

⚡️14 Dagen Bedenktermijn⚡️

⚡️Deskundig Advies⚡️

Neem contact op!

Droogvoer voor honden

 

Speciaal voor kleine honden

Uitgebreid assortiment

Met 100% tevredenheidsgarantie

Wil jij je honden het beste droogvoer geven dat ze verdienen? Koop je droogvoer dan online bij Kleineblaffers! Wij hebben verschillende merken droogvoer in ons assortiment. Maar hoe weet je of het hondenvoer dat je hebt past bij je kleine hond? Je hond helpt je hier zelf bij door bepaalde signalen af te geven. Zo kunnen ze bijvoorbeeld jeuk krijgen van hun droogvoer. Ook wanneer de poep van je hond er regelmatig vreemd uit ziet, is het misschien goed om van voer te wisselen.

Bekijk ons assortiment

Hond eet uit een voerbakVoer en drinkbakken

Twee honden liggen samen te slapen in een hondenbedSlaap & comfort

Drie honden zittend met een halsband omHalsbanden

Geef honden het droogvoer dat bij ze past

Iedere hond heeft andere voeding nodig. Daarom verkopen wij droogvoer in vele soorten en hoeveelheden. Een pup heeft bijvoorbeeld veel meer eiwitten nodig in zijn voer dan een volwassen hond om goed te kunnen groeien. Bovendien hebben grote honden meer voedingstoffen nodig in hun voeding dan kleine honden. Ons droogvoer is vooral geschikt voor kleine honden. We hebben naast gewoon droogvoer ook speciaal graanvrij hondenvoer in ons assortiment. Tevens is er voor kleine honden met een actieve levensstijl geperst hondenvoer verkrijgbaar.

Mail ons voor advies

Als je hulp nodig hebt bij het vinden van het juiste droogvoer voor je kleine honden, staat Kleineblaffers voor je klaar. Mail ons jouw vragen via info@kleineblaffers.nl en wij adviseren wat jouw hond nodig heeft! Ook met vragen over het retourneren van producten kun je bij ons terecht.