Trustpilot
Hondenkleed voor in de auto – Kleineblaffers
Krijg 10% korting! arrow_drop_up

Artikel is toegevoegd

Meteen naar de content

Volg ons!

⚡️Gratis Levering v.a 50 euro⚡️

⚡️14 Dagen Bedenktermijn⚡️

⚡️Deskundig Advies⚡️

Neem contact op!

Hondenkleed voor in de auto

 

Speciaal voor kleine honden

Uitgebreid assortiment

Met 100% tevredenheidsgarantie

Zoek je een mooi hondenkleed voor in de auto? Kies dan voor Kleineblaffers. Wij hebben het perfecte hondenkleed voor jouw kleine hond. Ons kleed behoedt het interieur van je auto voor schade door nagels, haren, modder en vieze geuren van je hond. Wanneer je dit hondenkleed voor in de auto gebruikt, zal dit tijd schelen omdat je niet meer continu je auto hoeft te stofzuigen als je hond erin heeft gezeten.

Bekijk ons assortiment

Hond eet uit een voerbakVoer en drinkbakken

Twee honden liggen samen te slapen in een hondenbedSlaap & comfort

Drie honden zittend met een halsband omHalsbanden


Praktisch en comfortabel hondenkleed voor in de auto

Het hondenkleed voor in de auto is gemakkelijk te bevestigen met de klik-gespen. Zo verschuift het kleed niet en jij hoeft het kleed niet telkens wanneer je met je trouwe viervoeter gaat reizen goed te leggen. Je verwijdert het kleed ook erg eenvoudig. Bovendien is het materiaal ook lekker zacht voor je hond. Wanneer je reist met een hond, moet hij ook goed vast zitten voor de veiligheid. We hebben daarom ook een autogordel voor honden in ons assortiment. Naast een hondenkleed voor in de auto en een autogordel, staat er ook een speciale hondenautostoel online op onze webshop. Met deze stoel kan je hond gezellig mee op de bijrijdersstoel.

Bestel je eigen hondenkleed nu online

Ben je helemaal enthousiast geworden en wil je nu ook een eigen hondenkleed voor onderweg? Bestel dit kleed dan nu in onze webshop. We leveren onze producten direct vanuit het magazijn van onze leverancier, waardoor je soms iets langer moet wachten op je bestelling. Het voordeel van deze directe levering is wel dat we onze prijzen zo laag mogelijk kunnen houden en jouw producten gratis kunnen bezorgen bij besteding vanaf € 50,-! Heb je vragen hierover? Stuur dan een mail naar info@kleineblaffers.nl.