Trustpilot
Hondenshop online – Kleineblaffers
Krijg 10% korting! arrow_drop_up

Artikel is toegevoegd

Meteen naar de content

Volg ons!

⚡️Gratis Levering v.a 50 euro⚡️

⚡️14 Dagen Bedenktermijn⚡️

⚡️Deskundig Advies⚡️

Neem contact op!

Online hondenshop

 

Speciaal voor kleine honden

Uitgebreid assortiment

Met 100% tevredenheidsgarantie

Ben je op zoek naar een hondenshop waar je online kwalitatief goede spullen voor je kleine beste vriend kan bestellen? Dan kun je heel goed bij Kleineblaffers terecht! Honden zijn veel meer dan alleen een huisdier, want ze zijn de beste vriend van de mens en daarom verdienen ze het allerbeste. De slogan van onze online hondenwinkel is dan ook: “het allerbeste voor de kleine blaffer”! De hondenwebshop heeft een breed assortiment aan hondenspullen voor jouw kleine viervoeter. Je koopt bij ons betaalbare producten die jouw kleine blaffer echt móet hebben. De levertijd van jouw hondenspullen ligt gemiddeld tussen de een en tien dagen en bovendien is de bezorging gratis bij besteding vanaf € 50,-! Ook kun je jouw bestelling online volgen, zodat je precies weet waar jouw producten zich bevinden.

Bekijk ons assortiment

Hond eet uit een voerbakVoer en drinkbakken

Twee honden liggen samen te slapen in een hondenbedSlaap & comfort

Drie honden zittend met een halsband omHalsbanden

Een hondenshop waarbij je online kunt winkelen

Kleineblaffers heeft een ruim aanbod aan allerlei verschillende soorten hondenspullen. Zo koop je bij ons diverse typen en merken hondenvoer. In onze hondenwebshop vind je bijvoorbeeld graanvrij hondenvoer, verscheidene merken droogvoer, geperst hondenvoer en nat hondenvoer. Ook bestel je in onze hondenshop online handige producten voor onderweg. Wij verkopen online in onze hondenwinkel onder andere een fietsmand en een autostoel voor jouw kleine trouwe viervoeter. Tevens hebben wij een rijk assortiment aan hondenspeeltjes, zoals verschillende knuffels of ballen. De producten in onze online hondenwinkel zijn betaalbaar en je hoeft niets te betalen voor de verzending. We proberen met onze hondenwebshop namelijk om met onze producten zoveel mogelijk mensen te bedienen.

Neem contact op met de beste kleine hondenwebshop

Onze online hondenwinkel staat voor goede kwaliteit en wij willen jou zo optimaal mogelijk helpen bij het vinden van producten die bij jouw trouwe kleine viervoeter passen. Heb je vragen over een product of is er iets met je bestelling? Neem dan contact met onze online hondenshop op door te mailen naar info@kleineblaffers.nl.