Trustpilot
Koelmat voor de hond – Kleineblaffers
Krijg 10% korting! arrow_drop_up

Artikel is toegevoegd

Meteen naar de content

Volg ons!

⚡️Gratis Levering v.a 50 euro⚡️

⚡️14 Dagen Bedenktermijn⚡️

⚡️Deskundig Advies⚡️

Neem contact op!

Koelmat voor de hond

 

Speciaal voor kleine honden

Uitgebreid assortiment

Met 100% tevredenheidsgarantie

Heeft je trouwe viervoeter het snel warm en wil je daarom een koelmat voor de hond aanschaffen? Dan kun je het beste terecht bij Kleineblaffers, de webshop voor jou en je kleine trouwe viervoeter! Een hond kan op minder manieren zijn warmte kwijt dan mensen. Terwijl wij over ons hele lichaam kunnen zweten, verliest een hond alleen warmte via de voetzolen en tijdens het hijgen. Een koelmat is voor de hond dus een goede uitkomst. Je hond heeft bovendien langer profijt van de koelmat omdat deze langer koud blijft dan wanneer je je hond afspoelt met koud water.

Bekijk ons assortiment

Hond eet uit een voerbakVoer en drinkbakken

Twee honden liggen samen te slapen in een hondenbedSlaap & comfort

Drie honden zittend met een halsband omHalsbanden


Een koelmat voor de hond kopen bij onze webshop

Wanneer je hond af wilt afkoelen in de zomer kun je meerdere dingen doen. Je zou je hond bijvoorbeeld kunnen laten zwemmen met ons hondenzwemvest met haaienvin. Ook is het voor je hond belangrijk om bij warm weer om veel te drinken. Wanneer je onderweg bent, biedt onze hondenwaterfles hierbij uitkomst. Onze koelmat voor de hond is de derde optie. Deze mat is gemaakt van hightech koelvezel, waardoor hij koel, lichtgewicht, ademend en aangenaam is voor je kleine hond. Bovendien heeft deze mat geen water, koeling of elektriciteit nodig.

Bestel nu je eigen koelmat

Naast een koelkleed voor de hond hebben we ook een hondenkleed voor in de auto in ons assortiment. Bestel deze producten eenvoudig en snel online. Twijfel je welke optie het best bij je viervoeter past? De medewerkers van onze webshop staan graag voor je klaar om je van deskundig advies te voorzien over onze producten en het bezorgproces. Je krijgt namelijk je producten binnen tien dagen geleverd bij je thuis. Wil je meer informatie? Stuur ons dan een mail via info@kleineblaffers.nl.