Trustpilot
Zwemvest voor honden – Kleineblaffers
Krijg 10% korting! arrow_drop_up

Artikel is toegevoegd

Meteen naar de content

Volg ons!

⚡️Gratis Levering v.a 50 euro⚡️

⚡️14 Dagen Bedenktermijn⚡️

⚡️Deskundig Advies⚡️

Neem contact op!

Een zwemvest voor honden

 

Speciaal voor kleine honden

Uitgebreid assortiment

Met 100% tevredenheidsgarantie

Wil je je kleine trouwe viervoeter ondersteunen bij het zwemmen door een zwemvest voor honden aan te schaffen? Kies er dan voor om een hondenzwemvest te kopen bij Kleineblaffers. Wij hebben een kwalitatief goed hondenzwemvest in ons assortiment. Dit zwemvest voor honden wordt direct naar je huis verzonden vanuit het magazijn van onze leverancier. Op deze manier houden we de prijzen laag en onze bezorging gratis bij besteding vanaf € 50,-! Het hondenzwemvest dat je bij ons kan kopen heeft een groot drijfvermogen, is sneldrogend en makkelijk beet te pakken door het grote handvat op de rug.

Bekijk ons assortiment

Hond eet uit een voerbakVoer en drinkbakken

Twee honden liggen samen te slapen in een hondenbedSlaap & comfort

Drie honden zittend met een halsband omHalsbanden


Koop je zwemvest voor honden bij dé webshop voor kleine honden

Wij raden je aan om een hondenzwemvest te kopen voor de momenten dat je hond het water in gaat. Een zwemvest voor honden heeft zowel je hond als jou als baas een veiliger gevoel. Het kan soms heel natuurlijk lijken als je honden ziet zwemmen, maar sommige honden kunnen zich niet vloeiend in het water verplaatsen. Ook vinden sommige honden het lastig om hun grenzen aan te geven, waardoor je hond oververmoeid wordt en verdrinkt. Voor extra energie zou je er voor kunnen kiezen om je hond ander voer te geven. Zo hebben we verschillende typen droogvoer en diverse soorten natvoer in ons assortiment.

Mail ons voor vragen over je kleine hond

Het hondenzwemvest dat je kunt kopen in onze webshop is een van de verschillende hondenkledingstukken in ons aanbod. Het zwemvest voor honden valt op door de haaienvin op de rug en is beschikbaar in vijf verschillende maten, waardoor je bijna altijd wel een zwemvest vindt dat perfect is voor jouw hond. Bestel het zwemvest eenvoudig en snel online! Wil je meer weten over welke maat van het hondenzwemvest je moet kopen? Mail ons dan op info@kleineblaffers.nl.